За мен

Когато много ти се иска да си кифла, но никога не ти се получава. Не можеш да се гримираш, не можеш да позираш, на всичкото отгоре не можеш да блеснеш и с тъпи изказвания. Не общуваш с много майки, защото се страхуваш да не те убият с камъни заради еретични изказвания. На всичко отгоре си жена на Андрей Андреев, този дето все го спират по улиците, и вместо да се държиш мило с хората, изпадаш в неистов смях, когато се случи нещо подобно. Тогава си правиш КифлоБлог, в търсене на отговор на въпроса какво ти има и защо винаги си #недостатъчнокифла?

Тук четете много внимателно, защото това не е обяснение коя съм и каква съм, а наръчник за Вашата и моята безопасност.

Имайте предвид, че съм ужасно откровена, директна, на моменти брутална, намеци не използвам и от намеци не разбирам. Съдържанието не е подходящо за хора със слаби нерви и такива, които се разстройват от световната несправедливост. Но ако случайно се намери човек, който отговаря на тези характеристики, е добре дошъл и май е безопасно да остане. И все пак не нося отговорност 🙂

Обичам иронията, самоиронията, дори понякога обичам да се подигравам на явления, навици, тенденции и разни други социални феномени. 

И съм от онези безотговорните родители, които дават на детето близалки, шоколад, сладолед, пуснали са го на ясла преди навършване на 1 година и пътуват навсякъде с него, при това почти всяка седмица. Дори са се осмелили да си направят второ дете и да продължат да тровят човечеството с вредните си навици и методи за възпитание.

За сметка на това още не съм успяла да усвоя някои така разпространени обичаи като пушенето по детските площадки и пушенето изобщо, а с твърдия алкохол приключих преди доста години. Обаче се научих да пия вино.

И сега е време да ви разкрия най-ужасяващата си тайна – аз съм едно префърцунено и претенциозно същество, което си живее в негов надут свят, където се държи на правописа, граматиката, пунктуацията и подобни глупости, които, за радост на по-голямата част от разумното човечество, са на изчезване в последните години. И съм ужасно заядлива по тези теми! 

И така, ако все още сте тук и не сте избягали в писъци, значи може да изтърпите и някоя от статиите в блога. Приятно четене 🙂

Мимето

P.S. И ако след всичко прочетено дори искате да се свържете с мен, вижте къде можете да ме намерите: Контакти.